BUSINESS CONSULTING
Operatives
Consulting
Wir stellen dem Auftraggeber Instrumente zur Verfügung, mit denen der Betrieb effizient und kontrollierbar zu führen ist (Cockpit Lösungen).
​
-
POS & back office selection
-
Staff recruiting & training
-
Bar & mixology service systems
-
Cash handling procedures
-
Delivery & catering operating systems
-
Manuals, policies, procedures, forms & checklists
-
Food safety audits & system development
Trend und
Markt Analysen
In unserem Team arbeiten Trend Scouts, Food Blogger und Designer. Gemeinsam analysieren wir den Markt und entwickeln Trends und Chancen.
​
Diese Leistung bieten wir auch in Form von Online Tutorials an!
Controlling Instrumente
Als Unternehmensberater mit langjähriger Erfahrung bieten wir die klassischen Controlling Pakete.
​
-
Labor & food cost analysis
-
Rebranding of existing concept
-
Vendor analysis
-
Staff retraining & recruiting
-
Product mix - menu analysis
-
Termination services
-
Executive chef & mixologist consults
-
Industry trends
-
Market analysis