BUSINESS CONSULTING
Operatives
Consulting
Wir stellen dem Auftraggeber Instrumente zur Verfügung, mit denen der Betrieb effizient und kontrollierbar zu führen ist (Cockpit Lösungen).
-
POS & back office selection
-
Staff recruiting & training
-
Bar & mixology service systems
-
Cash handling procedures
-
Delivery & catering operating systems
-
Manuals, policies, procedures, forms & checklists
-
Food safety audits & system development
Trend und
Markt Analysen
In unserem Team arbeiten Trend Scouts, Food Blogger und Designer. Gemeinsam analysieren wir den Markt und entwickeln Trends und Chancen.
Diese Leistung bieten wir auch in Form von Online Tutorials an!
Controlling Instrumente
Als Unternehmensberater mit langjähriger Erfahrung bieten wir die klassischen Controlling Pakete.
-
Labor & food cost analysis
-
Rebranding of existing concept
-
Vendor analysis
-
Staff retraining & recruiting
-
Product mix - menu analysis
-
Termination services
-
Executive chef & mixologist consults
-
Industry trends
-
Market analysis